Untitled
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The hOpening

7. oktober 2017 @ 21:00 - 23:00

Tre af Danmarks markante musikalske profiler har sammen dannet kollektivet The hOpening!
En nutidig musik som tager sig jazzens frihed, men som i lige så høj grad er influeret af filmmusik, americana, Twin Peaks, surf, psykedelisk rock og elektronisk minimalisme.
Udtrykket er groft skulptureret, nedbarberet enkelt og lader et stort rum i musikken stå åbent og uberørt til at lytteren kan danne sine egne billeder.

The hOpening! består af :
Pedal steel-guitaristen Margrethe Björklund,
trommeslageren Jeppe Gram
og kontrabassisten Lennart Ginman.

Kendere af disse tre kapaciteters musikalske ’bagkatalog’ vil vide, at vi befinder os i grænselandet, hvor traditionen altid udfordres og genreløsheden florerer, og ingen kan vide sig helt
sikker…

Hvad der dog er helt sikkert er, at den nysgerrige og legende indfaldsvinkel til improvisation, ligger som en rød tråd gennem The hOpenings musik. Dybt i trioens DNA ligger kærligheden til såvel jazzens støvede melankoli som til samtidsmusikkens upolerede udtryk og popmusikkens rørende enkelthed.

Et originalt møde mellem tre instrumentalister, som hver for sig besidder en højt udviklet æstetik og instrumental kunnen.
Et musikalsk møde med et nyt orkester, som er klar til at risikere det hele på dybt vand i musikkens smukke uforudsigelige
bølger.

Detaljer

Dato:
7. oktober 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangør

Harders
Hjemmeside:
www.harders.nu

Sted

Harders
Møllergade 43
Svendborg, 5700
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.harders.nu
theme by teslathemes