Untitled
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jazzfunk for fuld udblæsning

19. oktober 2017 @ 20:00 - 23:00

The Weather Report Project gæster Giant Steps i efterårsferien

I slutningen af 60’erne og begyndelsen af 70’erne var Miles Davis den helt store nyskaber inden for rytmisk musik. I kølvandet på hans mange forskellige orkestre fulgte flere indflydelsesrige bands – et af dem var Weather Report med tangentspilleren Joe Zawinul og saxofonisten Wayne Shorter i spidsen og senere også bassisten Jaco Pastorius. Med udgivelsen af albummet Heavy Weather i 1977 opnåede vejr-reporterne som det første jazzfusionsband næsten samme popularitetshøjder som rockens superstars.

Det er denne gyldne periode, der vil stå som lysende fakler over Giant Steps-koncerten torsdag d. 19. oktober kl. 20 på Arne B. Som bekendt er Weather Report for længst ophørt med at eksistere, men med aftenens band The Weather Report Project får publikum en oplevelse fra en fantastisk tid. For Weather Report fans er det som at høre den ægte vare live for fuld udblæsning. For alle andre er det jazzfunk fusion leveret til perfektion af fem bomstærke musikere med en vild og voldsom spilleglæde.  Og det sker lige midt i efterårsferien. Det’ funky – det’ cool …

De medvirkende er Henrik Lynbech: keyboards, Ole Visby: sax, Claus Nauer Reher-Langberg: bas, Thomas Ousager: percussion og Sune Rahbek: trommer.

Detaljer

Dato:
19. oktober 2017
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangør

Giant Steps
Hjemmeside:
www.giantsteps.dk

Sted

Arne B
Vestergade 10 a
Svendborg, 5700
+ Google Maps
theme by teslathemes