Untitled
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Andreas Bo – Fifti – fifti

11. november 2017 @ 18:30 - 21:30

Andreas Bo tager på sin 3. comedy-turné i 2017 og showet hedder: FIFTI-FIFTI

Andreas Bo er en af Danmarks mest alsidige komikere. I sine to tidligere shows har Andreas Bo forsøgt at gøre sig klog på, om han – med tanke på hans ekstraordinære talent for parodi – er et Plagiat eller en Original.

I comedyshowet FIFTI-FIFTI kaster Andreas en mønt op i luften og joker med, hvor meget tilfældet egentlig har betydning for vores liv og hverdag.

Publikum vil også være vidne til, at hver enkelt aften kan udfolde sig forskelligt, alt efter hvad tilfældet dikterer.

Det er Andreas Bos tredje comedyshow. Det bliver også det sjoveste, lover han. En perfekt og velkendt blanding af parodier, stand-up, musik og alt det som publikum kan lide ved Andreas: Det uforudsigelige, evnen til at gribe nuet og lade sig inspirere af tilfældet og af titlen FIFTI-FIFTI. ”Jeg vil lade tilfældet, skæbnen og mønten afgøre en del af aftenen sammen med publikum” siger han.

Og hvad med titlen FIFTI-FIFTI? Er det en stavefejl vil nogle spørge? Nej – det er Andreas Bos hyldest til den fynske dialekt han er vokset op med. Men det er også spændingen ved en situation, der kan gå to forskellige veje. Bliver det en dreng eller en pige, skal man køre til højre eller venstre, er man købt eller solgt? Vi kender ikke udfaldet af showet, men det bliver sjovt, og der er vel i hvert fald 50% chance for at det bliver plat!

Detaljer

Dato:
11. november 2017
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Arrangør

Culture Club
Hjemmeside:
http://culture-club.dk

Sted

Svendborg Teater
Teatergade 2
Svendborg, 5700
+ Google Maps
theme by teslathemes